🌷S kódem SOLO15 - sleva 15 % na Váš nakup *nevztahuje se na již zlevněné produkty .🌷

Milovnice skincare nedají dopustit na ampule Praxis

Milovnice skincare nedají dopustit na ampule Praxis

Malé jak palec, ale efekt milionový. Řeč je o ikonických sérech značky Praxis, které poznáte podle symbolických, dozlatova zabarvených skleněných ampulí. 

Co stojí za monumentálním úspěchem značky? Proč jsou séra vlastně balená do skla? Jaký se vyznat v jednotlivých baleních?

Na tyto základní a mnohé další otázky si odpovíme v dnešním Solo Beauty článku

Španělská značka Praxis je na světovém trhu už 25 let a za tu dobu vyvinula řadu špičkových skincare produktů a získala si díky vysoké kvalitě svých produktů tisíce věrných zákaznic. Hlavním záměrem značky jsou bezesporu legendární ampule s proteoglykany, které značka poskytuje ve 4 variantách

Věříme, že pro spoustu z vás jsou proteoglykany neznámým pojmem a nevíte, co si pod ním představit. Nedivíme se, nejedná se o úplně známý prvek a není na trhu ještě tolik zmedializovaný jako například retinol nebo kyselina hyaluronová. To se ale musí změnit. Tato složka je totiž pro lidskou pleť stejně tak důležitá a efektivní. 

Jejich hlavní funkcí je protistárnoucí účinek. Aktivně totiž pracují s hydratací pokožky a s jejím vypnutím. Nebudeme vás příliš zatěžovat složitými chemicko-biologickými popisy, ale proteoglykany jsou podobné kolagenu. Už jen tím, že společně s ním vytváří základ lidské chrupavky. Ano, tak silný stavební prvek to je, proto si představte ty účinky na své pokožce. Jedná se o blahodárné bílkoviny s proteinovým jádrem, jejichž efekt se projeví ihned po použití. 

Jak jsme již zmínili, ampule Praxis jsou k dispozici ve 4 variantách, aby bylo jejich zaměření jednoduché, jsou rozlišeny barevně. Pojďme si jednotlivé druhy popsat: 

Modré ampule – Praxis classic

Nejoblíbenější druh, základní varianta. Když nevíte, které ampulky zkusit jako první, pojďte do těchto. Postarají se o rychlou hydrataci a lifting a pleť je po aplikaci obratem viditelně zářivá, takže je můžete nahradit za bronzer. Velmi je doporučujeme po peelingové kůře, pomáhají obnovovat pleť po procesu odlupování. Zároveň obsahují UVA/UVB sluneční filtr, takže je můžete používat během slunečních dní, například po opalování.

1_1

Zelené ampule – Praxis oil free

Zeleně označené ampulky nabývají dlouhodobého efektu postupného odstraňování vrásek a zpomalování procesu stárnutí pokožky. Hlavní gró této varianty je, že je bez oleje, tedy nemastí pokožku, což jistě mnoho z vás ocení, především vás, co nesnesete hutné pleťové krémy. Oil free varianta je vhodná pro smíšenou a citlivou pokožku.

2_1

Oranžové ampule – Praxis vitamin C

Jak už specifikace napovídá, hlavní přidanou hodnotou oranžových krabiček Praxis je přítomnost blahodárného vitamínu C, který má tolik prospěšných účinků, že by měl být základem péče o pleť každé ženy. Mezi hlavní pozitiva patří prozáření pokožky, protizánětlivé a antioxidační účinky a sjednocení tónu pleti. Jsou vlastně vhodné pro všechny druhy pleti.

3_1

A ještě speciální tmavě modré – Praxis for men

Pokud i váš partner touží po kvalitní péči o svou pokožku, darujte mu pánskou variantu Praxis for men. Produkt hydratuje po dobu 24 hodin, tonizuje, vylepšuje tón pokožky a bojuje proti zánětu způsobenému po holení.

Značka Praxis ve své filozofii myslí také na udržitelnost. Ampule jsou vyrobené z tmavého skla, vložené do recyklovatelné papírové krabičky. Tmavé sklo navíc zajišťuje vyšší trvanlivost produktu, jen je potřeba být při jejich užívání trochu opatrnější, aby se vám ampulky někam nezakutáleli nebo nespadly na tvrdý povrch a nepraskly. 

Je vám ohledně značky Praxis něco nejasné? Nedržte se zpátky a spojte se s námi. Máme s touto značkou letité zkušenosti a dokážeme vám poradit přímo na míru.